Wist je dat part 2
Door: cathydeboer
Blijf op de hoogte en volg Cathy
20 Januari 2011 | Panama, Colón
Wistjedat
*Ik dolblij ben dat me moeder en me zuster in Maart komen
*James bond niet in Haiti is opgenomen maar in Colon
*Er al flink wat kilotjes aan mij lijf erbij opzetten
*Wist je dat ik ook 2 nachten winter had. zo koud dat we met 2 personen in 1 slaapzak lagen
*Wist je dat ik al bijna over de helft zit
*Wist je dat mijn spaans al een stuk beter is
*Wist je dat 50% van de colonse bevolking aids heeft.
*Wist je dat mijn verstandskies er door wilt komen
*Wist je dat het nu echt warm is
*Wist je dat, dat ik foto lijstjes heb gekocht voor fotos van nederland(vrienden en familie)
*Wist je dat het heel moeilijk voor mij is om hier schoenen te kopen
*Wist je dat ik ook fanatiek de mol aan het kijken ben.
*Wist je dat ik hier dolgelukkig ben
*Wist je dat er hier telkens problemen zijn met het water en telkens wanneer ik terug kom van een trip er geen water is.
*wist je dat als ik nederlands wil praten, praat ik met een dik accent. heel vreemd het voeld bij mij nu prettiger om te praten in het engels en spaans
*Wist je dat ik het weer eens niet weet wat ik wil gaan studeren als ik terug kom
*Wist je dat ik weer even vooruit kan met me hagelslag :D, maar er helaas op dit moment geen brood in huis is.
dat was het alweer
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
oja mijn volgende trip staat gepland de eerste week van februari de woensdag tot de zondag dan ben ik vanplan om naar las tablas te gaan.
las tablas is de stad van de carnaval maar met carnaval is het alleenmaar feesten dus zie ik lastablas niet en aangezien moises daarvandaan komt en heel veel familie heeft word dat alleen maar makkelijker.
ciaooooooooooooxxxxxxxxx
22 Januari 2011 - 11:13
Sas:
Wist je dat......
je heel goed bezig bent!!
je wel over de helft bent, maar er ook nog een hele tijd hebt!!!
Have fun!