de laatstje weekjes
Door: cathydeboer
Blijf op de hoogte en volg Cathy
31 Mei 2011 | Panama, Colón
De laatste weekjes zijn aangekomen en zoals jullie weten ben ik er best verdrietig om en is ook best moeilijk om er de heletij mee geconfronteerd te worden want iedereen vraagt het me : tot wanneer blijf je blaablaa.
Ik ben echt druk mijn tijd aan het plannen en om op het moment dat ik alles een beetje voor me kaar had. komt er nog een orientatie kamp tussen duur wat eerst 2 dagen zou zijnen nu 3 dagen nou daar heb ik totaal geen zin in en vet ongelegen want zou het weekend van mij en moises worden dus word me planning weer overhoop gehaald. Word er gek van.
Nou morgen ga ik iig naar panama. sochtends naar moises smiddags met vrienden en savonds misschien naar een televisieuitzending als me moeder me laat gaan.
Vrijdag ga ik misschien naar een eiland met een vriendin maar ik denk eigenlijk dat dat niet doorgaat ivm ik nu een beetje de denkweize van de panamezen ken.
Dan wil ik nog graag naar Sanblas maar dat is allemaal heel lastig te regelen iedereen doet moeilijk maar ik heb ff netwerken opgedaan en misschien gaat het nu toch lukken kijk maar op google , Sanblas heeft harstikke mooie stranden.
dan heb ik nog ergens me orientatie. Me afscheidsfeest. en aangezien tijdgebrek gaan moises en ik nog maar in me laatste week naar een mooi eiland hier in de buurt.. druk druk druk maar het is het waard.
Oja ik zei dat ik de 23 ste weer op schiphol sta maar het is de 24ste. de 23ste vetrek ik maar de 24ste sta ik op schiphol !!
Oja in de tussentijd was ook mijn verjaardag ook allemaal harstikke gezellig alleen ik miste wel een soort van leegte van familie en vrienden uit nederland.
Ook hoef ik nu niet meer naar school dus het nu voor jullie aftellen om naar schiphol toe te rijden.
09 Juni 2011 - 16:40
Sas:
Geniet nog even.... En dan weer lekker naar NL (maar als ik je verhalen zo hoor (en je moeder) , heb je er niet zo'n zin in..).
Hopelijk vind je je draai hier ook snel weer!!
Succes!!
Kus Sas