funfunfun
Door: cathydeboer
Blijf op de hoogte en volg Cathy
02 Augustus 2010 | Nederland, Winterswijk
Die hebben we gezellig hier genuttigd. was echt gekkenhuis mijn eerste haar liefde verhouding heb ik al opgebouwd.
Vandaag ben ik al naar school gegaan ik wist ook niet wat ik thuis moest doen de hele tijd. dus vanochtend werd ik wakker gemaakt om half 6 om om 7 uur in de auto te zitten op naar school. Ik hoefde mijn uniform nog niet aan ik mag de eerste week in mijn eigen kleren.
Eenmaal op school aangekomen moesten we in rijtjes gaan staan en elke maandag word het lied van de school gezongen en het volkslied ik wist niet wat ik zag.
Ik zit toch in de 12th grade. het is het laatste jaar en volgend jaar kom ik weer in de 12th grade dus weer bij andere mensen maar er zit nog een andere uitwisselings student op school dus ik zal niet alleen zijn.
De mensen in mijn klas zijn echt gestoord. Maar ik kan de grappen niet begrijpen ivm. de taal. Maar ze doen allemaal vriendelijk tegen mij en ze vinden me tongpiercing zwaar interessant.
Pff ik zit hier nou in een kamer het is zo warm hier !
Jullie horen later van mij
Oja trouwens .. Het huis is echt supergroot ik wist niet wat ik zag. gisteravond was ik al de mensen kwijt in het huis
xxxxx
02 Augustus 2010 - 19:41
Opa En Oma:
leuk dat het goed was en hoop dat je meer van die leuke dagen mag beleven groetjes van ons -
02 Augustus 2010 - 21:22
Yvonne:
Wat voor een haat liefde verhouding heb je gemaakt? En met wie, dat is ook echt wel iets voor jou. Fijn dat je het naar je zin hebt.
Xxxx -
03 Augustus 2010 - 13:06
T. Atty:
Krijgen we volgende week wel een fotootje te zien van Cathy in uniform?
;) -
03 Augustus 2010 - 14:22
(ome) Patric:
hey leuk te horen dat het daar nu zo leuk is hoop dat het nog leuker wordt en ik heb ff op google maps gekeken (de orentatie freak die ik ben) zit je direct aan de kust dus al het warm word laat de haaien dan maar voor jou oppassen.
groetje
uit weert -
03 Augustus 2010 - 20:09
Marlou:
Hoi Cathy,
Leuk om te lezen wat je bezig houdt daar. Wij zijn gisteren van vakantie teruggekomen en konden daarom helaas niet bij jouw afscheidsfeestje zijn. Zo te lezen was het erg leuk. Lief van je ouders om het te organiseren. Het zal best wennen zijn in eentje op die vreemde school. Jouw kennende sta je open voor al die mensen dus dat gaat helemaal goed komen met je.
Veel liefs, Marlou -
06 Augustus 2010 - 10:50
Yvonne:
Vol verwachting klopt ons hart naar het volgende blog.En uiteraard naar leuke foto's van je huis je kamer je school en uiteraard je uniform die je maandag aan moet gaan hebben naar school, echt spannend.
We willen wel op de hoogte blijven van je dingen die je doet.
Het is al weer een week geleden dat je weg bent gegaan, tijd gaat gelukkig snel.
Groetjes xxx -
08 Augustus 2010 - 15:09
Ida:
Hoihoi,
Heel fijn dat je reis goed verlopen is, en dat traantje lijkt ons heel normaal,het is niet niets wat je even doet, na de andere kant van de wereld, top meissie!!
Wij gaan je echt helemaal volgen, en hopen dat het een heel mooi boek gaat worden met veel mooie verhalen en belevenissen.
Geniet vooral van alles wat je gaat doen! Volg je hart, je gevoel, jou droom en nogmaals geniet van alles!!!
Liefs uit Beekbergen xxx