Aangekomen - Reisverslag uit Winterswijk, Nederland van Cathy Boer - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit Winterswijk, Nederland van Cathy Boer - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Door: cathydeboer

Blijf op de hoogte en volg Cathy

30 Juli 2010 | Nederland, Winterswijk

Nou lieve mensen ik ziet hier nou achten een pc aan de andere kant van de wereld de reis is goed verlopen. Ik heb netjes de overstap gehaald GELUKKIG.

In het vliegtuig naar houston moest ik nog wel even een traantje wegpinken maar gelukkig had ik dan een zorgzame mexicaan naast me zitten die me een servetje gaf voor me tranen en later toen ik in slaap viel een dekentje over me heen had gelegt.

Ik heb nu direct een orientatie kamp en zondag zie ik mijn familie. Ik mag het hotel nog niet uit dus denk dat ik zometeen maar me bikini opga zoeken en een plons neem in het zwembad.

nou ik heb niet meer zolang op de pc. Dus sluit ik maar af jullie horen later nog wel van me

lovejullie !

• 31 Juli 2010 - 17:57

Petra Weevers:

Lieve Cathy,

Het doet ons goed dat je goed bent overgekomen. En een traantje wegpinken is helemaal niet erg, dat hoort er gewoon bij. Wij hebben allemaal donderdag aan je gedacht en ons afgevraagd hoe het met je ging en waar je zou zijn. Roy en ik hebben zelfs donderdagnacht toen we wakker werden nog aan je gedacht, kan je nagaan. Geniet nog even van je warme douche in je hotel en daarna op na de volgende ervaring. Geniet ervan! Wij zullen aan je denken en van ons laten horen. We hebben ons aangemeld op de site dus als er nieuws van je is zijn we gelijk op de hoogte. Heel veel groetjes Roy, Petra, Jordy en Bjarne.

• 31 Juli 2010 - 18:13

Sas:

En vergeet niet je locatie nog aan te passen, anders lijkt het net of je nog hier bent :-)
    Enjoy schat!!

• 01 Augustus 2010 - 09:11

Yvonne:

Ik hou van je xxx

• 02 Augustus 2010 - 12:13

Nicky:

Hee cathy,
    Heel veel plezier daar,
    Groetjes je oude achterbuurmeisje.

• 02 Augustus 2010 - 13:27

T. Atty:

Leuk zo zeg! Ben benieuwd wat je daar allemaal mee gaat maken. Ik zal de site blijven checken. Have fun!

• 02 Augustus 2010 - 19:47

Cathy De Boer:

Sas help me !
    ik weet niet hoe ik het moet veranderen ..

xxxxx

Dankjullie wel allemaal