Kerstmis - Reisverslag uit Colón, Panama van Cathy Boer - WaarBenJij.nu Kerstmis - Reisverslag uit Colón, Panama van Cathy Boer - WaarBenJij.nu

Kerstmis

Door: cathydeboer

Blijf op de hoogte en volg Cathy

03 December 2010 | Panama, Colón

Voor het geval jullie met kerstmis nog aan mij denken en behoefde hebben om een kaartje te sturen. laat het me dan weten via een reactie hier onder, een krabbel via hyves, een mailtje, via msn of facebook. Er zijn genoeg wegen. Dan kan ik mijn adress doorgeven.

Als je het als een verassing wilt houden moet je me moeder maar om het adress vragen. en nee wees niet bang ze gaat jullie echt niet bijten hoor!

Houd er wel rekening mee dat het ongeveer 14 dagen onderweg is dus je hebt ongeveer nog een weekje. En als het een paar daagjes later aankomt maakt het voor mij niet zo veel uit vind het dan al lang leuk dat je de moeite hebt genomen en aan me hebt gedacht.

Lees dit niet verkeerd je bent toch niets verplicht !

• 10 December 2010 - 15:49

Sas:

En hoeveel Kerstdagen hebben ze daar??? In Zuid Afrika was het er maar 1, wat mijn vriendin toch een heel vreemde gewaarwording vond. Met name omdat je veel minder tijd hebt om alle bezoekjes te plannen haha!
    Liefs Sas (en hoe is het met die leuke jongen??)

• 10 December 2010 - 19:56

Cathy De Boer:

haha hier ook maar 1tje de 25ste maar de 24ste schrijnt het hier ook al wel in de kerst sferen te zijn. op de nacht van 24 of 25 word er dan ook uitgebreid gegeten.

En met die leuke jongen is het harstikke gezellig ! Is nu toch wel mijn liefje hier in panama