Fijn om lieve mensen om je heen te hebben - Reisverslag uit Winterswijk, Nederland van Cathy Boer - WaarBenJij.nu Fijn om lieve mensen om je heen te hebben - Reisverslag uit Winterswijk, Nederland van Cathy Boer - WaarBenJij.nu

Fijn om lieve mensen om je heen te hebben

Door: cathydeboer

Blijf op de hoogte en volg Cathy

24 Juli 2010 | Nederland, Winterswijk

Hier eventjes mijn eerste verhaaltje nog in Nederland.
Het is mijn laatste weekend hier in Nederland heel raar je beseft het eigenlijk niet dat je echt weg gaat en dat je de mensen achterlaat

Mmm.. Wat moet ik toch doen op mijn laatste zaterdag. Me moeder kwam met het leuke idee om uit eten te gaan. Nou lekker toch.

Huphup van het werk direct naar huis. Want om half 6 had mama een tafel reserveert. Het kon niet later ivm. opa zijn suiker ( bullshit achteraf )

Nou wij met de auto naar het korfbalveld (? why? ja mama moest nog wat ophalen ) Nou superleuk SUPRISSEEEE !! :D Ik vond het echt super dat ze dat voor me georganiseerd hebben
I love you mam ! (L)

Het was dus geen lekker eten. Maar een gezellig feestje

Het feest zit erop superveel leuke cadeautjes gekregen. echt dankjewel allemaal het was top.

Guess what. Het volgende berichtje zal ik schrijven aan de andere kant van de wereld.

xxxx

• 25 Juli 2010 - 20:01

Tantetje:

Haha nou leuk toch zo een suprise. Ik vondt het ook ontzettend leuk om er bij te kunnen zijn.
    En wil natuurlijk ook weer eens de eerste zijn die een reactie op je nieuwe "page schrijft" Hee veel succes.

• 26 Juli 2010 - 12:32

Sas:

Zo ik heb me ingeschreven, zodat ik op de hoogte blijf!!
    Ik vind het heel knap dat je naar de andere kant van de wereld gaat, ik zou het niet doen-durven.. Maar ik wil wel altijd van alles op de hoogte blijven!! :-)
    Dus ik wacht vol verwachting op je 1e verhaal!!
    Alvast een heel goede reis!!
    Liefs Sas

• 26 Juli 2010 - 12:38

T. Atty:

Jammer genoeg konden wij er niet bij zijn. Hoop wel dat je daar een geweldige tijd zult hebben! Groetjes uit Apeldoorn!

• 26 Juli 2010 - 14:40

Mam (Yvonne):

Het was je van harte gegund, je wilde altijd al een surprise party maar ik kon dat niet regelen allemaal veelstel lastig :-))
    Maar hoop dat het geslaagd is geweest en dat je er met veel plezier op terug zult kijken.
    En uiteraard ga ik je hier ook volgen maar hoop toch dat we ook nog via webcam of telefoon contact houden.
    Nogmaals heel veel plezier daar in verweggistan.
    xxxxx

• 28 Juli 2010 - 16:41

Annie En Martin:

Cathy, we wensen je een top jaar !!!
    en we volgen je hier ...

knuffie van je ex buurtjes

• 26 April 2012 - 10:45

JAAP: